TV Lift

Bij het zoeken naar oplossingen voor het bevestigen of onzichtbaar wegwerken van Audio-Video apparatuur, maakt B&G Audio Video Domotica gebruik van hightech TV Liften. 

Vaak wil men de TV of apparatuur niet zichtbaar in de woning hebben, een TV is vaak een zwart oog in het interieur. Voor iedere vraag, hebben we passende oplossing of wordt deze custom voor u ontwikkeld. Of het nu gaat om een elektrisch bedienbare muurbeugel, die de tv langzaam uit de wand laat komen, een totaal onzichtbaar weggewerkte TV in een meubel wand of een TV die uit niets uit de vloer naar boven komt, alles is mogelijk. Een groot verschil tussen de TV lift die B&G levert en de varianten die online te koop zijn is dat wanneer de tv zichtbaar is het gat waaruit de tv komt weer helemaal is afgesloten. Hierdoor is er dus nooit een lelijk gat zichtbaar zoals dat bij de meeste standaard liften wel het geval is.

Boerderij Utrecht_!

TV Lift in elke vorm

Wij hebben diverse oplossingen reeds gemaakt in de meubels waar de tv onzichtbaar achter een paneel verdwijnt. Dit zogenaamde SPS (Sliding Panel System) is al in diverse uitvoeringen toegepast. Zo zijn er systemen gemaakt met houten panelen, metalen panelen en zelfs hebben we dit systeem al diverse malen toegepast in een natuurstenen wand. Zodra de tv uit is, schuift de TV naar binnen en komt er een paneel naar beneden en vult de sparing weer volledig. Zo wordt er in de uitvoering met natuursteen, alleen nog een natuurstenen wand zichtbaar. Ook kan deze techniek worden toegepast bij een spiegel TV. In overleg met interieurarchitect kunnen we iedere oplossing maken

Naast het Sliding Panel System zijn er veel overige mogelijkheden.

  • Omhoog uit een kast
  • Omlaag uit een plafond
  • Onder een bed vandaan
  • Achter schuivende panelen
  • Opzij achter een meubel vandaan

Door het maatwerk van deze TV liften is het niet alleen bruikbaar in woningen. Ook in Nautische-, Commerciële- en Hospitality oplossingen zodat B&G ook in grote winkelcentra of jachten deze domotica toepassingen kan maken. 

TV lift in de slaapkamer 

In de slaapkamer wordt vaak een liftsysteem toegepast die aan het voeteneind van het bed in een meubel geplaatst wordt. Bij het aanzetten van de TV, draait een gedeelte van het meubel (klep) naar binnen en komt de TV omhoog. Onder de TV wordt een afsluiting geplaatst die dezelfde uitvoering heeft als de klep die naar binnen draait. Hierdoor heb je geen inkijk in het meubel en blijft de bekabeling en techniek volledig onzichtbaar.

Is er geen mogelijkheid om een meubel aan het voeteneind van het bed te plaatsen of wordt deze te hoog, dan hebben we ook een zogenaamd “Under Bed Liftsysteem” wat geplaatst kan worden. Het liftsysteem wordt volledig onder het bed geplaatst, en komt naar buiten en omhoog, als de tv geactiveerd wordt. Op het moment dat de TV uit is en het liftsysteem naar binnen is gegaan, wordt deze onzichtbaar door deze klep afgesloten.

Ook een tv lift in huis?

Wat komt er kijken bij de installatie van liftsysteem?

Thuisbioscoop in uw huis

Met één druk op de knop de perfecte bioscoopervaring

Domotica installateur

Door professionele service van domotica systeem installateurs werkt alles perfect na een installatie.

Alles op 1 plek: Domotica wifi

Uw volledige domotica installatie met een app op het Wifi netwerk laten draaien.

Uw volledige huis automatiseren

Met een domotica systeem heeft u de mogelijkheid om uw volledige huis te automatiseren.

Nieuw met domotica systemen? Ontdek uw mogelijkheden

Future Automation


Met behulp van het bedrijf Future Automation is B&G in staat om deze liftsystemen aan te bieden.

Future Automation


Future Automation heeft al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van op maat gemaakte liftsystemen en heeft dan ook op elk vraagstuk een passende oplossing.

Vraag een offerte aan