Camerabeveiliging

Better safe than sorry, B&G adviseert over, en installeert camerabeveiliging installaties. Een veilige woning, zorgt voor een veilig gevoel. Door te kiezen voor camerabeveiliging weet je altijd wat er zich afspeelt rondom jouw woning of terrein. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan en kun je comfortabel wonen. Een veilige situatie wordt met camerabeveiliging altijd gegarandeerd.

Zichtbaarheid

Camerabeveiliging is een belangrijk onderdeel geworden van onze domotica dienstverlening. Het wordt regelmatig gecombineerd met een toegangscontrolesysteem. Van camera in de intercom tot de camera’s op een mast verdeeld over het terrein, B&G maakt jouw pand en terrein zichtbaar vanuit iedere hoek 

Bestuurbare camera’s  

Onze bestuurbare camera’s worden vaak gecombineerd met een domotica systeem. Dit heeft geresulteerd in veel veilige installaties. Het voordeel van een bestuurbare camera is dat je er onder andere mee in kunt zoomen. Dit is handig wanneer iemand aanbelt. Deze persoon staat zo haarscherp op de opname. Daarnaast zorgen de beweegbare camera’s ervoor dat je een groot gedeelte van het terrein met één camera kunt bekijken.  

Woning in het buitenland 

Een camerabeveiligingssysteem is zeker geen overbodige luxe wanneer je een woning in het buitenland hebt. Met dit product kun je jouw eigendom vanuit Nederland in de gaten houden. Bovendien worden alle beelden lokaal opgeslagen en wanneer gewenst ook gekopieerd naar Nederland. 

Partners