Domotica

Alle technologische apparatuur in huis met één druk op de knop bedienen: het wordt eenvoudig wanneer je kiest voor domotica. Slimme apparatuur wordt steeds vaker woning breed geïnstalleerd en aan elkaar verbonden. Op deze manier kunnen de apparaten met elkaar communiceren en zo wordt de samenwerking tussen mens en woonomgeving gestimuleerd. Dit noemen we domotica. Het klinkt wellicht wat ingewikkeld, maar easy does it! Door een domotica systeem te installeren maken we jouw dagelijkse leven een stuk eenvoudiger.   

Voordelen van domotica  

  • Voor iedere situatie de gewenste sfeer, middels het vooraf instellen van scenes 
  • Het bieden van optimaal comfort en extra luxe  
  • Efficiënt omgaan met energieverbruik 
  • Het besparen van energiekosten 
  • Het bieden van veiligheid 
  • Een onzichtbare verwerking van bekabeling en apparatuur 

Endless possibilities

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van domotica. Wij begrijpen het dan ook goed als je door alle bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van alleen dé beste merken en domotica systemen. Get started en begin klein. Plaats bijvoorbeeld alleen in de woonkamer een systeem, zodat je de complete beleving die domotica biedt kunt ervaren. Bevalt dit? Dan is het mogelijk om het systeem na verloop van tijd met je mee te laten groeien! 

 

De kracht van B&G 

Onze kracht als domotica specialist ligt in het optimaal voorzien van jouw wensen op het gebied van domotica. Of jouw vraag nu erg ingewikkeld of juist erg simpel is, wij hebben altijd een passend antwoord. Dit antwoord formuleren we op basis van een gesprek. Waarna we een uitgebreid plan voor jou uitwerken. Hierin wordt duidelijk uitgelegd waar het domotica systeem geplaatst gaat worden en wat de functionaliteiten precies zijn. 

We love designing your comfort.

Partners