Thuisbioscoop

Met een thuisbioscoop kunt u in de beste kwaliteit films en series kijken met wie u wilt en wanneer u dit wilt. Of het nu gaat om een speciale bioscoopkamer of een bioscoop geïntegreerd in uw woonkamer, B&G verzorgt complete en op maat gemaakte bioscopen bij u in huis. En u als klant bepaalt. Onze op maat, samengestelde Home Cinema systemen worden speciaal ontworpen naar uw wensen.   

Thuisbioscoop laten maken door B&G

Het bouwen van een goede thuisbioscoop is afhankelijk van verschillende componenten. Akoestiek, audio- en video apparatuur, de stoelen waar u in zit, dit alles is erg belangrijk voor de ultieme beleving in uw thuisbioscoop. B&G levert dan ook vakkundig advies over wat voor u het meest geschikt is. Wij werken met op maat gemaakte oplossingen. Zo krijgt u uiteindelijk de echte thuisbioscoop ervaring bij u in huis. 

Thuisbioscoop inrichten door specialisten

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen tot uw droom thuisbioscoop. Heeft u een ruimte over in huis? Of staat uw nieuwbouwhuis in de steigers en wilt u uw nieuwe woning voorzien van een thuisbioscoop? B&G maakt van elke ruimte een echte Home Cinema. B&G adviseert, ontwerpt en realiseert thuisbioscopen voor mensen die de wens hebben om meer met beeld en geluid te doen. AL jaren bouwen wij vol passie thuisbioscopen met multiroom audio en uiteraard met heerlijke comfortabele beweegbare stoelen. Zo kunt u in uw eigen huis genieten van de spannende rit van Max Verstappen of uw favoriete film en dat zonder parkeerkosten en lawaaierige mede bezoekers.   

Thuisbioscoop laten bouwen? 

Een thuisbioscoop moet in balans zijn. Het hele proces van ontwerpen, produceren tot en met het afregelen van de apparatuur verzorgen wij voor u. In een oriënterend gesprek brengen we uw wensen in kaart en passen wij ons aanbod hierop aan. Uw thuisbioscoop laten aansturen door domotica? Ook deze mogelijkheden bespreken wij graag met u. Bovendien vinden wij naast de technische aspecten, comfort en styling ook erg belangrijk als u een thuisbioscoop wilt laten bouwen. Daarin treden we graag in details met onze design schakelaars. Daarom helpen wij u met het complete plaatje voor het realiseren van de perfecte thuisbioscoop ervaring. In een uitgebreid plan geven we aan welke producten worden gebruikt en waar deze geplaatst gaan worden. Uiteraard geven we hierbij zeer duidelijk aan wat de kosten zullen zijn zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Kom gerust langs in onze showroom en kom zelf ervaren hoe het is om een thuisbioscoop te hebben. 

Thuisbioscoop in huis?

Wat komt er kijken bij een thuisbioscoop?

Thuisbioscoop in uw huis

Met één druk op de knop de perfecte bioscoopervaring

Domotica installateur

Door professionele service van domotica systeem installateurs werkt alles perfect na een installatie.

Alles op 1 plek: Domotica wifi

Uw volledige domotica installatie met een app op het Wifi netwerk laten draaien.

Uw volledige huis automatiseren

Met een domotica systeem heeft u de mogelijkheid om uw volledige huis te automatiseren.

Nieuw met domotica systemen? Ontdek uw mogelijkheden

De ultieme thuisbioscoop ervaring


Stelt u zich voor, in de beste kwaliteit films en series kijken met wie u wilt en wanneer u dit wilt. Of misschien juist het volgen van een sportwedstrijd en het spelen van games. B&G verzorgt complete en op maat gemaakte bioscopen bij u in huis.

Naar uw wensen ontworpen


Elke bioscoop wordt speciaal naar uw wensen ontworpen. Of het nou gaat om een speciale bioscoopkamer of een bioscoop geïntegreerd in uw woonkamer, u als klant bepaalt.

Vakkundig advies


Het bouwen van een goede thuisbioscoop is afhankelijk van verschillende componenten. Akoestiek, audio –en video apparatuur, de stoelen waar u in zit, dit alles is erg belangrijk voor de ultieme beleving. B&G levert dan ook vakkundig advies over wat voor u het meest geschikt is. Zo krijgt u uiteindelijk de échte bioscoopervaring bij u in huis.

Vraag een offerte aan