Multiroom Audio & Video

Voor de ultieme beleving van beeld en geluid is het belangrijk dat deze ervaring in meerdere ruimtes terug te beleven is. Zo beleeft u uw favoriete artiest of film een stuk intenser. B&G perfectioneert voortdurend zijn techniek, om u deze ultieme ervaring te bieden. Door middel van state of the art domotica, koppelen wij alle audio- en videoinstallaties in een woning aan samen tot een coherent geheel. Een systeem waar u altijd volledige controle over heeft.

foto_wedgezilver

Persoonlijke aanpak voor Multiroom Audio & Video

Voordat wij een domotica plan ontwikkelen voor uw multiroom audio & video systeem, kijken wij uiteraard eerst naar uw persoonlijke wensen. Waar wilt u audiosystemen plaatsen, vanaf waar in huis wilt u geluid kunnen horen, in welke kamers is er overlap in geluid. Ook kijken we in welke mate u videosystemen of een thuisbioscoop wilt betrekken in uw domotica systeem. Gebaseerd op deze persoonlijke wensen ontwikkelen wij een multiroom audio & video systeem, dat perfect bij u en uw woning past.

De hoogte kwaliteit multiroom audio & video systemen

Door wij bij B&G uitsluitend werken met gerenommeerde merken en partners, zorgen wij altijd voor een multiroom audio & video systeem van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van de perfecte beeld en geluid ervaring vanuit elke gewenste ruimte in huis.

Multiroom audio & video in huis?

Wat komt er kijken bij multiroom audio & video?

High-end audio in huis

Met één druk op de knop de perfecte geluidservaring in huis.

Domotica installateur

Door professionele service van domotica systeem installateurs werkt alles perfect na een installatie.

Alles op 1 plek: Domotica wifi

Uw volledige domotica systemen met een app op het Wifi netwerk laten draaien.

Uw volledige huis automatiseren

Met een domotica systeem heeft u de mogelijkheid om uw volledige huis te automatiseren.

Nieuw met high-end audio systemen? Ontdek uw mogelijkheden

Vraag een offerte aan