Toegangscontrole

Zelf bepalen wie, onder welke voorwaarden en op welk moment naar binnen mag? Het kan wanneer je kiest voor toegangscontrole! Het is een betrouwbare, handige manier om veiligheid te garanderen. Bovendien geeft het handige inzichten en kom je niet snel voor verrassingen te staan. Ook B&G ziet hier de voordelen van in. Wij installeren allerlei verschillende systemen die betrekking hebben op de toegangscontrole. The solutions are limitless! Bovendien is de toegangscontrole te koppelen aan een domotica systeem, voor gebruikscomfort.  

Verschillende systemen

Er zijn verschillende systemen met betrekking tot de toegangscontrole waaruit je kunt kiezen: 

  • Ongecompliceerd: bijvoorbeeld door het gebruik van een afstandsbediening 
  • Gemiddeld: kies voor een systeem met vingerscan 
  • Gecompliceerd: een systeem in combinatie met camerabeveiliging 

 

De vingerscan  

Toegangscontrole met een vingerscan wordt steeds populairder. Dit komt doordat je niets meer of minder nodig hebt dan jouw vinger. Gestolen sleutels en vergeten codes zijn dus verleden tijd. Maar daarnaast is er met de vingerscan nog veel meer mogelijk. Ons systeem kan namelijk zo worden ingesteld dat iedere vinger een andere domotica actie oproept. Dit biedt ontzettend veel mogelijkheden en daagt je uit om het uiterste uit jouw domotica systeem te halen.  

Producten van Ekey

De producten van Ekey worden gebruikt met betrekking tot het eerder genoemde vingerscan systeem. Het merk is beloond met diverse awards en is op dit moment de nummer één als het gaat om de vingerscan technologie. Maak dan ook snel kennis met deze producten en neem contact met ons op. We love to gain you access!

Partners