Thuisbioscoop

Wie droomt er nu niet van een fijne thuisbioscoop? Het zorgt ervoor dat je op ieder moment kunt genieten van een film of serie in haarscherp beeld. Maar wel met het comfort van jouw eigen woning. Het biedt een veel intensere ervaring. De Home Cinema Systemen van B&G zijn volledig maatwerk en worden volledig afgestemd op de wensen van de gebruikers en de mogelijkheden die de ruimte biedt.  

Intense beleving  

Een comfortabele thuisbioscoop wordt realiteit wanneer rekening gehouden wordt met verschillende componenten: 

  • De akoestiek  
  • De apparatuur 
  • De stoelen 
  • Het beeld en geluid 

Om in een andere wereld te verdwijnen moeten deze elementen op elkaar aansluiten en op de juiste manier verwerkt worden. Op dit vlak bieden wij dan ook graag vakkundig advies.  

 

Opzet thuisbioscoop

Alle onderdelen die de thuisbioscoop vormen moeten volledig in balans zijn. Het hele proces van ontwerpen en produceren tot aan het afregelen van de apparatuur wordt daarom door ons verzorgd. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klant, de technische aspecten, het comfort en de styling. In een uitgebreid plan wordt aangegeven welke producten gebruikt en geplaatst worden. 

Koppelen aan domotica  

Om de bioscoopbeleving helemaal compleet te maken, bieden wij ook de mogelijkheid om de apparatuur van de thuisbioscoop te koppelen aan een domotica systeem. Op deze manier kan vrijwel  iedere ruimte omgetoverd worden tot een indrukwekkende thuisbioscoop met ongekende functionaliteiten. Dus heb jij ook plannen voor een thuisbioscoop? Let’s get down to business!  

Partners