System Integrator

Naast dat we werken aan onze eigen projecten zijn we bij B&G ook actief als domotica installateur. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt wanneer je als installateur of elektricien niet de tijd of nodige kennis hebt om in te spelen op de vragen van de klant. Maar ook als een eigen installateur elektrische apparaten in jouw woning heeft geplaatst en er geen sprake is van integratie, helpen wij je graag verder. The possibilities are endless! Dit betekent dat wij als erkend domotica installateur helpen bij het automatiseren van al jouw apparatuur.  

De werkwijze  

Bij een traject waarin we als domotica system integrator te werk gaan, houden we graag onze eigen werkwijze aan. Wat houdt dit in? 

  • Alle wensen van de klant worden in kaart gebracht aan de hand van een gesprek 
  • Het plan wordt opgesteld, volledig naar jouw behoeftes 
  • Er wordt een offerte gemaakt 
  • Is dit akkoord? Dan gaan we over op de uitvoering 
  • Pas als jij tevreden bent, brengen wij het project met succes ten einde 

Iets voor professionals  

Er komt erg veel kijken bij het automatiseren van al jouw apparatuur en de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Het is dan ook een klus die je beter aan professionals over kunt laten. We have the experience! We weten wat we doen en waarom we het doen. Hoe ingewikkeld het allemaal ook klinkt: wij zorgen ervoor dat het domotica systeem perfect werkt en gebruiksvriendelijk te bedienen is.  

Partners