Multiroom audio & video 

Beeld en geluid vormen steeds vaker een essentieel uitgangspunt binnen het interieur. Het is belangrijk voor de intense beleving van een film of jouw favoriete muziek. Doormiddel van state of art domotica koppelt B&G alle audio- en video-installaties in de woning aan elkaar. Hierdoor ontstaat een samenhangend geheel. Het maakt niet uit waar jij je in de woning begeeft, in iedere ruimte kan genoten worden van de optimale kwaliteit van het beeld en geluid. Bovendien behoud jij zelf de controle en beschik je over ultiem gebruiksgemak.  

Volledig naar wens 

Voordat we aan de slag gaan, kijken we uiteraard eerst naar jouw persoonlijke wensen. Zo kunnen we een multiroom audio en video systeem op maat maken. Waar houden we rekening mee? 

  • Waar wil je een audiosysteem plaatsen? Op welke plekken moet je het geluid kunnen horen? En in welke kamers moet er overlap van geluid zijn?  
  • In welke mate moet een videosysteem betrokken worden bij het domotica systeem? Zie je een thuisbioscoop wel zitten? Hoe is beeld op mooie wijze te integreren in huis?  

Wanneer hier duidelijkheid over is ontstaan wordt het plan opgesteld. Door op deze manier te werken wordt ieder project ground-breaking… 

Hoogwaardige kwaliteit  

Om de hoogwaardige kwaliteit van het beeld en geluid te kunnen waarborgen werken we uitsluitend met gerenommeerde merken en partners. Hierdoor kunnen al onze klanten genieten van de perfecte ervaring van beeld en geluid.  

Partners