Huisautomatisering

Stel je voor… na een dag hard werken kom je thuis in een warm huis, uit de luidsprekers komt jouw favoriete muziek en de verlichting is zacht gedimd. Deze fijne ervaring kan realiteit worden door te kiezen voor huisautomatisering. Huisautomatisering houdt in dat technologische apparatuur aan elkaar verbonden wordt, waardoor het geheel als één te bedienen is. One touch, many advantages. De mogelijkheden voor ongekend comfort zijn zo altijd binnen handbereik. B&G helpt je graag op weg bij het realiseren van huisautomatisering in jouw droomwoning.  

Gebruiksgemak 

Huisautomatisering zorgt voor de verbetering van jouw woonervaring. Dat komt door het perfecte gebruiksgemak. Dit wordt bevorderd door een centraal controlepunt en een handige app. De vooraf, door jou, ingestelde scenes worden zo eenvoudig geactiveerd. Waardoor je voor ieder moment de gewenste setting kunt creëren. Zelfs als je nog niet thuis bent.  

Verbeteren van de veiligheid 

Een ander voordeel van huisautomatisering is het verbeteren van de veiligheid in huis. Door het koppelen van een toegangscontrolesysteem en camera beveiliging is jouw woning 24/7 beschermd tegen inbraak. Daarnaast heb je via de aansluiting met de app altijd zicht op wat er in en rondom het terrein gebeurt. Ook dit staat weer in het teken van unlimited living! 

 

Duurzaamheid  

Duurzaamheid is een belangrijk begrip en bepaalt net als huisautomatisering het wonen van de toekomst. Huisautomatisering maakt het mogelijk om altijd controle te hebben en programma’s in te stellen op tijd. Hierdoor wordt veel minder energie verspild. Je hoeft er zelf niet over na te denken, want de woning neemt zijn eigen verantwoordelijkheid. 

Partners