Toegangscontrole

Het woord zegt het zelf eigenlijk al. Toegangscontrole is het beheer van wie, waar op welk moment naar binnen mag. Het systeem wat de toegang verleent kan dit op verschillende manieren bepalen. Dit kan bijvoorbeeld zijn met een afstandsbediening, maar ook met een vingerscan. Vooral de vingerscan is de laatste tijd erg in opkomst.

ekey basalte

Toegangscontrole met vingerscan

Met de vingerscan wordt het eenvoudiger om toegang te krijgen tot uw woning, u heeft immers geen hulpmiddelen meer nodig aangezien uw vinger voldoet. Gestolen sleutels of vergeten wachtwoorden en codes zijn dus verleden tijd. Naast dat een vingerscan eenvoudiger is, is er met een vingerscan ook meer mogelijk. Het systeem kan namelijk zo ingesteld worden dat elke vinger een andere domotica actie oproept. Toegangscontrole wordt vaak gecombineerd met camera beveiliging in huis, voor het optimale gevoel van veiligheid.

Ekey

Voor het toepassen van deze technologie gebruiken we de producten van Ekey. Opgericht in 1999 is Met het winnen van verscheidene awards is Ekey momenteel Europa’s nummer 1 als het gaat om vingerscan technologie.

Toegangscontrole voor uw huis?

Wat komt er kijken bij een toegangscontrole systeem?

Domotica in huis

Met één druk op de knop alles regelen in huis? Bekijk alle mogelijkheden voor een domotica systeem in huis.

Domotica installateur

Door professionele service van domotica systeem installateurs werkt alles perfect na een installatie.

Alles op 1 plek: Domotica wifi

Uw volledige domotica installatie met een app op het Wifi netwerk laten draaien.

Uw volledige huis beveiligen

Met een domotica toegangscontrole systeem heeft u altijd controle over wie U in uw woning laat.

Nieuw met domotica systemen? Ontdek uw mogelijkheden

Control4


Control4 biedt de ultieme home automation oplossing door alle producten en systemen in uw huis met elkaar te laten samenwerken. Van verlichting, muziek, home theater, klimaat control, beveiliging tot zelfs smartphones, alles kan in Control4 geïntegreerd worden. Door alles te integreren in Control4 vergroot u het leef comfort in uw huis en wilt u nooit meer zonder.

U kunt klein beginnen door bijvoorbeeld alleen in de woonkamer het systeem te installeren. U kunt er echter ook voor kiezen om het in uw hele huis te installeren. Control4 is gemaakt om met u mee te groeien.

Crestron


Crestron Electronisc is wereldwijd een leider op het gebied van smart home technologie, home automation en verlichtingscontrole. Al meer dan 40 jaar voorziet Crestron een technologische levensstijl in woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen en nog veel meer. Met Crestron kun je met een druk op de knop je muziek, verlichting, beveiliging of verwarming bedienen. Met de applicatie op je smartphone kun je waar je dan ook bent het systeem bedienen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?