Partners

Remy Meijers

OLED Mirror TV

Interieurarchitect Remy Meijers weet als geen ander in de meest uitlopende ruimtes evenwicht te creëren. Door totaalvisie als uitgangspunt te nemen, beperkt hij zich niet tot de grote lijnen, maar hij heeft ook aandacht voor de allerkleinste details. Hierdoor resulteren de ontwerpen in uitgebalanceerde interieurs die in hun eenvoud een prettige rust uitstralen. Door de jaren heen heeft de interieurarchitect een tal van interieurs ontworpen. Een van zijn projecten waar zijn ontwerpstijl opvallend aanwezig is, is het prestigieuze 5-sterren hotel The Dylan in Amsterdam, waar de binnenhuisarchitect het interieur voor de kamers heeft ontworpen. Maar ook bij de villa’s, vakantiewoningen, herenhuizen en bedrijfsruimtes waar hij zijn hand aan heeft gelegd is zijn aanpak duidelijk afleesbaar.

OLED MIRROR TV is dé specialist in Customize High-end Luxury Smart Mirror Technology

Ronald van Dolder, eigenaar van Oled Mirror TV is de laatste 15 jaar uitsluitend werkzaam geweest in deze branche en weet als geen ander wat er te koop is. Ronald heeft de duidelijke keuze gemaakt om zich te gaan specialiseren in Oled (Smart) Mirror TV technologie. De overstap van Led  of Qled naar hoogwaardige Oled technologie was voor hem een logische keuze. Hij zag de eerste Oled monitor op een internationale beurs in 2008.  De extreme zwart waarden, het grotere contrast, het uniek kleurenbereik en de grotere kijkhoek waren voor hem doorslaggevend. Vanaf dat moment wist hij dat Oled het beeldscherm van de toekomst zou worden. Nog geen jaar later kreeg hij een patent. Nu bijna 9 jaar later en zeer veel succesvolle projecten verder heeft hij zich volledig gefocust op de productie deze Oled Mirror TV technologie.

Kabaz

Velegro

Kabaz is een architectenbureau wat ontwerpt en begeleidt bij nieuwbouw of verbouwingen. Kabaz werkt vanuit de visie om de smaak van de bewoners als uitgangspunt te nemen voor het creatieve ontwerpproces. Hierdoor heeft Kabaz geen eigen signatuur die herkenbaar is in hun projecten. Verder zijn kernpunten van Kabaz in hun ontwerpen om vanuit de functie ‘van binnen naar buiten’ te denken. Dus niet vanuit gevels en globale indelingen, maar juist vanuit een zorgvuldige routing in het interieur. Hierbij werken architect en interieur architect nauw samen om de perfectie harmonie te vormen.

Kabaz

Velegro is een installatiebedrijf wat gespecialiseerd is in de aanleg van elektrotechniek. Mede door diverse gewaarborgde kwaliteitssystemen en de inzet van vakkundig opgeleid personeel is Velegro in staat om verantwoord en deskundig te adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden. Met haar enthousiaste en ervaren medewerkers levert Velegro al meer dan 20 jaar maatwerk op een hoogwaardig niveau. Mede hierom hebben velen Velegro leren kennen als een installatiebedrijf dat veel waarde hecht aan duidelijkheid, kwaliteit en een goede planning.

Velegro ouderwater

Villabouw Matone

Strakk

Matone Villabouw

Matone Villabouw is een bouwbedrijf wat zich specialiseert in de bouw van Villa’s. Wanneer u een woning laat bouwen door Matone Villabouw kunt u erop vertrouwen dat alles gaat zoals afgesproken. De planning verloopt exact volgens schema, er is duidelijkheid over alle kosten en de opleveringsdatum wordt gehaald. Door dit te garanderen heeft Matone Villabouw al vele succesvolle projecten achter de rug.

Fijn wonen, leven en genieten. Dat is een belangrijke overeenkomst die de mensen van Strakk met hun opdrachtgevers delen. Bij Strakk zetten ze uw dromen en wensen om in tastbare realiteit. Zij bieden u een duurzaam interieur dat de tijd trotseert. Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan bij Strakk hand in hand. Strakk gaat verder waar anderen tevreden zijn. Mooie en praktische interieurs ontwerpen en realiseren, daar ligt hun passie. Het is zoveel meer dan zomaar inrichten en dat voelen hun opdrachtgevers. De creativiteit is in elk ontwerp voelbaar; hier draait alles om verrassend maatwerk. Ze brainstormen over innovatieve ideeën en in goede samenspraak komen ze tot een passend en comfortabel interieur wat perfect aansluit op de wensen van de klant. Of u nu kiest voor een trap, deur, keuken of een totaalinterieur, de details maken het verschil tussen goed en perfect. Alle materialen en kleuren worden zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd. Zij streven naar perfectie in hun ontwerpen en dat is wat een interieur van Strakk een Strakk interieur maakt!

J. van der Windt

Alphenberg Leather

J. van der Windt is een aannemingsbedrijf wat al ruim 45 jaar ervaring heeft. Het middelgrote bedrijf bestaat uit een compleet team van louter goed opgeleide vakwerkprofessionals. Sterk in het concreet meedenken met de klant en groots in het realiseren van nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen aan woningen of bedrijfspanden. Opdrachtgevers kunnen rekenen op korte lijnen, een vast aanspreekpunt en persoonlijke begeleiding. Kortom, optimaal klantcontact.

Bij Alphenberg draait alles om de passie voor leer. Wij houden van de natuurlijke, stoer-chique uitstraling, hoe het ruikt, hoe het voelt en vooral ook wat je er allemaal mee kan. Het is onze missie om ‘de eer van leer’ hoog te houden en als het even kan uit te breiden. Wij zijn dan ook bevlogen ambassadeurs, die de wereld willen inspireren, adviseren en faciliteren om dit authentieke materiaal op zoveel mogelijk manieren in ons dagelijks leven toe te passen.

Leerverwerking is in onze ogen een serieus ambacht. Een ambacht waar wij trots op zijn. En onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we kunnen innoveren en – samen met onze klanten – steeds met nieuwe toepassingen blijven komen om vloeren, wanden en veel andere ondergronden te bekleden. In de meest uiteenlopende kleuren, vuurbestendig, geluiddempend en onderhoudsvriendelijk.

logo_alphenberg

Daniëls

LBMC

Daniëls

Daniëls openhaarden biedt inmiddels al bijna 35 jaar onbegrensde mogelijkheden in een wereld van exclusieve haarden en kachels. Om de vele mogelijk­heden in vormgeving, kleur, materiaalgebruik en warmtetechniek van de haarden te kunnen ervaren, nodigen wij u graag uit in onze showroom voor een persoonlijk en deskundig advies. U vindt in de showroom alle topmerken op het gebied van alle type haarden; inbouwhaarden, vrijstaande haarden, klassieke haarden en natuurstenen schouwen. In alle mogelijke brandstoffen.

LBMC

LBMC (Harry Bergwerff) is projectmanager met als specialisatie villabouw, hij zorgt met het speciaal op het project samengesteld team voor totale ontzorging voor zowel bouwkundige zaken als afbouw in volledige woonklare vorm en op een zeer hoog niveau.

Linda Lagrand

Maretti Lighting

Linda Lagrand Interior Design is een fantastische interieur ontwerpster. Ze heeft een perfect gevoel voor stijl en weet hoe ze een interieur om kan toveren tot een prachtig geheel. Haar inspiratie haalt ze uit reizen, luxe hotels en bijzondere architectuur en kunst. Door dit te combineren met de laatste trends uit Parijs en Milaan levert dit een unieke stijl. Linda Lagrand Interior Design richt zich op de particuliere en zakelijke markt en u kunt bij hen terecht voor een geheel interieur ontwerp voor één of meerdere ruimtes.

Linda Lagrand

Als geen ander weet Maretti hoe belangrijk verlichting is voor de opdrachtgevers. In elk project bieden zij maatwerk. Of het gaan om particulier woningen, wellness centra of hotels/restaurants. Met de Maretti wijze van verlichten bieden zij altijd de gewenste ambiance.

Logo-maretti

Versteegh Design

VSB WELLNESS

Versteegh Design

De ontwerpstudio van Versteegh-Design realiseert voor klanten een persoonlijke droomwellness waar zij volledig tot rust kunnen komen. Het beleven van een microvakantie in eigen woning wordt hierdoor mogelijk. Ook voor een compleet interieuradvies, renovatieproject of tuinontwerp biedt Versteegh-Design een helpende hand. Van de grote lijnen tot het allerkleinste detail in uw interieur, dat is waar Versteegh Design voor staat.

Logo_VSB

VSB Wellness is specialist in maatwerk wellness projecten. Voor het complete traject, van ontwerp tot realisatie. VSB werkt met grote opdrachtgevers én met particulieren. Voert eenvoudige opdrachten uit en heeft ruime ervaring met grootschalige en complexe projecten. Als vanzelfsprekend hoort daar een uitgebreid assortiment bij. Ieder denkbaar product dat thuis hoort in de wellness wereld zit daarom in ons assortiment. Een bezoek aan onze showroom zal u ongetwijfeld inspireren.

Dofine

Lenarduzzi Natuursteen

Dofine ontwerpt en produceert haar eigen producten vanuit het Atelier of op lokatie. Dofine heeft een uitgebreide collectie materialen, exclusieve betonlooks en bijzondere wandafwerkingen, maar op verzoek ontwerpt en produceert zij ook custom made wandafwerkingen. De designproducten van Dofine worden toegepast door zeer gerenommeerde interieurontwerpers en architecten.

Logo_Dofine

Lenarduzzi Natuursteen is een traditioneel familiebedrijf in Soest (regio Utrecht) gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van exclusieve producten van natuursteen, waaronder vloeren, badkamers, keukens, terrassen en trappen. Ruim 50 jaar geleden werd het bedrijf opgericht door de grootvader van de huidige eigenaar Lorenzo Lenarduzzi, die destijds vanuit de Noord-Italiaanse streek Friuli naar Nederland kwam. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat natuursteen op maat en hoogwaardige wijze verwerkt en toepast.

Lenarduzzi Natuursteen

In Toom

HIG

Flos

In Toom realiseert interieurontwerpen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Daarbij is In Toom de spil tussen opdrachtgever, architect en specialist. Met heldere communicatie en goede afspraken komt In Toom tot het best mogelijke resultaat. Als opdrachtgever wilt u dat het project op tijd klaar is én binnen budget. De interieurarchitect wil dat het ontwerp perfect wordt uitgevoerd. En de specialist wil vooral zijn vak uitoefenen. Voor iedereen moet het project een feest zijn. In Toom zorgt daarvoor.

LOGO_HIG

HIG, gestart in 1982, bestaat uit twee bedrijven en heeft twee vestigingen, Bodegraven en Heerhugowaard. HIG Building Solutions (HBS) en HIG Traffic Systems (HTS), beide actief als technische dienstverlener binnen totaal verschillende markten.

Waarom HIG?
HIG is een MKB bedrijf met alle kenmerken van dien. Een platte organisatie, overzichtelijk, korte lijnen en het besef van een collectief belang. Van betekenis zijn voor de klant staat bij de HIG voorop. Met een continue streven de verwachtingen van onze klanten te evenaren, of liever te overtreffen.

Ons DNA is kwaliteit, snelheid, flexibel zijn. HIG kiest voor B&G als een partner in alle Domoticaprojecten vanaf 1-1-2020