B&G op RTL Z

RTL Z | Doe Maar Duurzaam


Op 5 september 2020, verscheen B&G op RTL Z in het programma Doe Maar Duurzaam. Tijdens deze aflevering laat Ben van Unen zien hoe het domotica proces voor een woning door B&G wordt uitgedacht, ontwikkeld en uitgevoerd.

Indien u de aflevering heeft gemist, kunt u deze hiernaast terugkijken.

De visie van B&G Audio | Video | Domotica


Tijdens deze uitzending laat Ben van Unen zien hoe B&G te werk gaat om de ultieme domotica ervaring voor de klant te creëren. Dit proces is uiterst gepersonaliseerd en wordt volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

De kracht van B&G ligt in het optimaal voorzien van uw wensen op het gebied van domotica. Dit kan variëren van heel simpel tot heel ingewikkeld, voor elke wens is een passend antwoord. Dit streven houden we aan vanaf het eerste gesprek dat plaatsvindt en houden we vast tot het moment van oplevering.

Meer weten over audio | video | domotica?

Uw domotica specialist


B&G bouwt al jaren als de domotica specialist van Nederland met veel passie de meest uitgebreide besturingssystemen, thuisbioscopen en audiosystemen in woningen, met als doel het leveren van de perfecte automatiseringservaring voor woningeigenaren. Wilt u meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Ook domotica in huis?