Domotica system integrator

Naast onze eigen projecten zijn wij van B&G ook actief als domotica installateur. De vraag naar en de complexiteit van domotica neemt de laatste tijd enorm toe. Met zo’n systeem kunt u met één bedieningspaneel alle elektronische functies in uw huis bedienen. Van zonwering tot uw geluidsinstallatie en van de tv tot de aanwezige beveiligingscamera’s, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u als installateur / elektricien niet de tijd of nodige kennis om in te spelen op de vragen van uw klant? Of zijn uw elektrische apparaten in uw woning door een eigen installateur geplaatst, maar is er van integratie geen sprake? B&G kan u als erkend domotica installateur helpen bij het automatiseren van al uw apparatuur.

villaloosdrecht1
Tuin_portfolio

Onze werkwijze als domotica system integrator

In het traject als domotica system integrator gaan we graag op dezelfde manier te werk als in onze eigen projecten. Om te beginnen gaan we graag met u (en eventueel uw klant) in gesprek om alle wensen in kaart te brengen. Zo kunnen wij een op maat gemaakt plan samenstellen dat inspeelt op alle behoeftes van u of uw klant. Dit plan wordt verwerkt in een vrijblijvende offerte die wij aan u verstrekken. Wanneer u akkoord gaat kunnen wij als domotica system integrator overgaan tot de uitvoer van het project. Tijdens het hele traject houden we doorlopend contact, zodat alle partijen op de hoogte zijn van de voortgang. Pas als u, of uw klant tevreden is, kunnen wij met succes het project ten einde brengen.

Kies voor een professionele system integrator voor uw domotica systeem

U kunt zich misschien wel voorstellen dat er enorm veel komt kijken bij het automatiseren van al uw apparatuur tot één systeem. Dit is een klus dat u beter niet zelf kunt doen. Als domotica system integrator hebben wij jarenlange ervaring in het inrichten van slimme woningen. Bij ons staat u als klant centraal en adviseren wij wat voor u de beste oplossing is. Hoe ingewikkeld het allemaal klinkt, wij zorgen ervoor dat uw domotica gebruiksvriendelijk te bedienen is. 

Onze domotica system integrator staat tot uw dienst

Wat komt er kijken bij domotica systemen?

Domotica in huis

Met één druk op de knop alles regelen in huis? Bekijk alle mogelijkheden voor een domotica systeem in huis.

Domotica installateur

Door professionele service van domotica systeem installateurs werkt alles perfect na een installatie.

Alles op 1 plek: Domotica wifi

Uw volledige domotica installatie met een app op het Wifi netwerk laten draaien.

Uw volledige huis automatiseren

Met een domotica systeem heeft u de mogelijkheid om uw volledige huis te automatiseren.

Nieuw met domotica systemen? Ontdek uw mogelijkheden

Over B&G als uw system integrator voor uw domotica 


Vol passie bouwen wij bij een breed scala aan klanten de meest uitgebreide besturingssystemen, thuisbioscoop, spiegeltv’s, tv lift, toegangscontrole en multiroom audio systemen.

Onze kracht in domotica


Onze kracht ligt als domotica installateur in het optimaal voorzien van uw wensen op het gebied van domotica. Voor hele simpele projecten tot de meest ingewikkelde vragen, wij hebben voor elke wens een passend antwoord.

Heeft u interesse wat wij op het gebied van domotica voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?