Design schakelaars

Iedereen moet verlichting in een woning kunnen gebruiken, ieder interieur heeft een bepaalde stijl. De standaard manier is per bij iedereen bekend, per lamp(groep) een schakelaar of dimmer op een vaste plek in de muur. Veelal zijn dit er een (groot) aantal naast elkaar om verschillende lampen op 1 plek te kunnen bedienen.
In een domotica installatie spreken wij niet over schakelaars maar over tasters. Deze design schakelaars zijn gemaakt om verschillende functies te kunnen gebruiken. Denk aan het regelen van de verlichting maar het gebruiken van de gordijnen of het voelen van de temperatuur in de ruimte voor het verwarmingssysteem.
Het groot voordeel van deze tasters is dat er geen 5 dimmers naast elkaar nodig zijn. De design schakelaars nemen de ruimte in van slechts 1 schakelaar of dimmer. Door het toepassen van design schakelaars op strategische punten in de woning zijn er veel minder schakelaars en dimmers in het interieur te vinden.

Design schakelaars in het interieur

Onze tasters komen in veel verschillende varianten waardoor er altijd wel een versie voor de bewoner bij zit. B&G levert design schakelaars van heel veel merken waardoor wij een enorme keuze hebben. Een groot aantal design schakelaars heeft een mogelijkheid om deze te combineren met stopcontacten zodat alles dezelfde stijl heeft in de hele woning. De stijl van de tasters is belangrijk voor de hele interieurstijl in de woning. Design schakelaars zijn in de meest voorkomende kleuren verkrijgbaar zoals: Wit, Crème, zwart grijs. Maar ook in aluminium, RVS of koper zijn er veel tasters leverbaar.

Showroom met design schakelaars

Als u een bezoek aan onze showroom brengt is uw keuze in de gewenste design schakelaar makkelijk te maken. Alle aanwezige tasters werken en er wachten veel verschillende kleuren(stalen) en stijlen om door u gebruikt te worden. Met display, zonder display, 2 knoppen of meerdere knoppen. Bij B&G kunt u uw design schakelaar zelf bekijken en uitzoeken. In het ontwerp van uw domotica systeem zullen wij samen met u de tasters bepalen waardoor het systeem de beste beleving krijgt.  

Wilt u toch liever een groter display of touchscreen in de woning? Ook dit is mogelijk. Een aantal fabrikanten van design schakelaars maakt ook grotere schermen. Door het toepassen van een groter scherm op een centrale plek heeft u makkelijk controle over alle ruimtes in de woning. Neemt u ook vooral uw interieurarchitect mee tijdens uw bezoek aan onze showroom hij of zij zal u zeker kunnen helpen met het maken van uw uiteindelijke keuze.

Ook design schakelaars in uw huis?

Wat komt er kijken bij de installatie van design schakelaars?

Thuisbioscoop in uw huis

Met één druk op de knop de perfecte bioscoopervaring

Domotica installateur

Door professionele service van domotica systeem installateurs werkt alles perfect na een installatie.

Alles op 1 plek: Domotica wifi

Uw volledige domotica installatie met een app op het Wifi netwerk laten draaien.

Uw volledige huis automatiseren

Met een domotica systeem heeft u de mogelijkheid om uw volledige huis te automatiseren.

Nieuw met domotica systemen? Ontdek uw mogelijkheden

Unieke design schakelaar


Basalte is een fabrikant van zeer unieke tasters, in vele mooie stijlen levert Basalte high end design schakelaars in unieke kleuren zoals: Geborsteld nikkel, Geborsteld messing, fer forgé gunmetal, fer forgé rosé of zelfs wit en zwart leer. De kwaliteit van Basalte is hoog, het gebruiksgemak is uitmuntend. Het zal u niet verbazen dat in onze mooiste projecten veel Basalte design schakelaars te vinden zijn.

Vraag een offerte aan