Huisautomatisering

Wanneer met het een aantal jaren geleden had over huisautomatisering, dacht met voornamelijk aan een ontwikkeling op woongebied van de toekomst. De afgelopen jaren is er door technologische ontwikkelingen veel meer mogelijk geworden in de vorm van praktische toepassingen, waardoor deze huisautomatisering voor veel meer verschillende huishoudens interessant is geworden. B&G helpt u graag op weg bij het realiseren van de huisautomatisering in uw droomwoning.

villaloosdrecht1
villaloosdrecht3

De voordelen van huisautomatisering

Huisautomatisering kent veel verschillende voordelen om je woonervaring te verbeteren. Door je woning volledig te automatiseren creëer je het perfecte gebruiksgemak. Zo kun je bij ons de verlichting, klimaatcontrole, audio, televisie en toegangscontrole allemaal koppelen aan een centraal controlepunt en app. Huisautomatisering brengt daardoor een hoop mogelijkheden met zich mee. Stelt u zich eens voor… na uw werk thuiskomen in een warm huis, muziek staat aan op een rustig volume en de verlichting in huis is zacht gedimd. Dit alles kan geactiveerd worden met 1 klik in de app, terwijl u naar huis op weg bent. De mogelijkheden voor ongekend comfort zijn binnen handbereik.

Veiliger huis met huisautomatisering

Het gebruik van huisautomatisering heeft nog meer impactvolle voordelen, waaronder het verbeteren van de veiligheid in huis. Door het koppelen van een toegangscontrolesysteem en camera beveiliging, kunt u uw woning 24/7 beveiligen tegen inbraak. Daarbij heeft u via de koppeling met de app altijd zicht op wat er zich in en rondom uw terrein afspeelt. Dit is ook erg goed te gebruiken voor een woning waar u zelf niet het hele jaar verblijft, zoals een vakantiewoning in het buitenland.

Duurzaamheid staat voorop bij huisautomatisering

Duurzaamheid is belangrijk bij de woningen van de toekomst. Bij huisautomatisering staat duurzaamheid daardoor centraal. Doordat u via het systeem altijd controle heeft over het uitschakelen van verlichting en verwarming en hiervoor ook automatische programma’s kunt instellen op tijd, zal er veel minder energieverspilling plaatsvinden. Daarbij kunt u ook specifieke programma instellen, afgestemd op uw werk en slaapritme. Op deze manier hoeft u hier handmatig nooit wijzigingen in te doen, maar gaat de woning ‘s nachts automatisch over op een duurzame modus. 

Huisautomatisering in uw woning?

Wat komt er kijken bij huisautomatisering?

Huisautomatisering in uw woning

Met één druk op de knop alles regelen in huis? Bekijk alle mogelijkheden voor huisautomatisering.

System engineer

Door professionele service van domotica system engineers werkt alles perfect na een installatie.

Alles op 1 plek: Domotica wifi

Uw volledige domotica installatie met een app op het Wifi netwerk laten draaien.

Uw volledige huis automatiseren

Met een domotica systeem heeft u de mogelijkheid om uw volledige huis te automatiseren.

Nieuw met domotica systemen? Ontdek uw mogelijkheden

Control4


Control4 biedt de ultieme home automation oplossing door alle producten en systemen in uw huis met elkaar te laten samenwerken. Van verlichting, muziek, home theater, klimaat control, beveiliging tot zelfs smartphones, alles kan in Control4 geïntegreerd worden. Door alles te integreren in Control4 vergroot u het leef comfort in uw huis en wilt u nooit meer zonder.

U kunt klein beginnen door bijvoorbeeld alleen in de woonkamer het systeem te installeren. U kunt er echter ook voor kiezen om het in uw hele huis te installeren. Control4 is gemaakt om met u mee te groeien.

Crestron


Crestron Electronisc is wereldwijd een leider op het gebied van smart home technologie, home automation en verlichtingscontrole. Al meer dan 40 jaar voorziet Crestron een technologische levensstijl in woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen en nog veel meer. Met Crestron kun je met een druk op de knop je muziek, verlichting, beveiliging of verwarming bedienen. Met de applicatie op je smartphone kun je waar je dan ook bent het systeem bedienen.

KNX


KNX is een intelligent systeem waarmee uw elektrische apparatuur via een stuurleiding wordt bediend. Meerdere apparaten kunnen tegelijkertijd worden aangestuurd. Met alleen een besturingsdisplay of een paar schakelaars bedient u het licht even zo vanzelfsprekend als de verwarming, jaloezieën of alarminstallatie. Indien u wilt, kunt u de functies of statussen zelfs op uw pc of laptop oproepen. Bovendien kunt u uw huis leren op bepaalde vlakken voor zichzelf te zorgen. Via sensoren ‘weet’ uw huis of het goed of slecht weer is – en sluit indien nodig geheel vanzelf de rolluiken. Dat betekent dat zelfs wanneer u niet thuis bent er toch voor het huis gezorgd wordt.

Lutron


Lutron biedt verlichting en raamdecoratie op het hoogste niveau. Als zelfstandig werkende totaaloplossing of geïntegreerd met andere domotica oplossingen zoals Crestron, KNX en Control4.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?